Ronaldo vereerd: "Dit is me nog nooit overkomen"

Cristiano Ronaldo stal dinsdag de show in Turijn met een fantastische omhaal voor Real Madrid tegen Juventus. De Portugees kreeg een staande ovatie.

Ronaldo reageerde zichtbaar vereerd toen het Juventus-publiek na de weergaloze treffer op de banken stond. "Het was een geweldig moment. Ik kan niet anders dan 'grazie' zeggen. Dit is me nog nooit overkomen in mijn carrière", zei de sterspeler na afloop tegen beIN Sports. "Het was een geweldige goal, wat kan ik zeggen? Fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik zo zou scoren."

Met de prachtige omhaal verdubbelde Ronaldo de score, nadat hij binnen drie minuten de openingstreffer al voor zijn rekening had genomen. Tot slot leverde hij ook de assist bij de 0-3 van Marcelo. "Ik denk dat het een geweldige wedstrijd was en we hebben ook nog eens drie keer gescoord tegen een geweldig team als Juventus."

Door de overtuigende uitslag is de return van volgende week in Bernabéu een formaliteit. Bayern München zette dinsdag ook een grote stap naar de halve finales van de Champions League door met 1-2 van Sevilla te winnen. Woensdagavond zijn de heenwedstrijden van de andere twee kwartfinales, Liverpool - Manchester City en Barcelona - AS Roma.

.