FOK! Wat een weer: zon en regen

Hallo allemaal!

Het was gisteren helemaal geen onaardig weer. Het was behoorlijk zacht en op diverse plaatsen heeft de zon flink geschenen. Hier bij mij thuis bleef de bewolking echter behoorlijk hardnekkig en was het soms zelfs wat somber. De eerste buien dienden zich rond een uur of 4 aan, maar een eerste pluk met regen en onweer trok over de Noordzee.

Vandaag krijgen we eigenlijk een herhaling van vandaag. De zon schijnt geregeld, maar er ontstaan ook regen- en onweersbuien. Ook dit kunnen weer pittige exemplaren worden. Toch zullen er ook plekken zijn waar het op zich wel meevalt met de buien, en dan denk ik vooral aan de kuststreek. Tegen de avond draven er wederom buien op vanuit het zuidwesten. Een wisselvallige dag dus. De temperaturen liggen tussen de 12 en 16 graden. Best lekker dus weer.  De wind komt uit een zuidelijke richting en is meest matig van kracht.

Het mooie weer wat er aan zit te komen laat toch wat scheurtjes zien. Vrijdag en zaterdag lijken nu de mooiste dagen te worden met 17 tot 20 graden, maar op zondag komt er meer bewolking en zou er zelfs een bui kunnen vallen. Dit zat gisteren nog niet in de modeluitvoer. 

P.s: laat het gerust in de comments achter als jullie een bui des doods over jullie heen hebben gekregen .

Tot ziens!

Nederland
 

Landgoed Twickel (Foto: spylacopa_68)
Op tweede paasdag maakte spylacopa_68 een wandeling over Landgoed Twickel in Delden. Het was een sombere dag. ( Foto spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!