Heerlijke comeback in Portugese competitie

Zo nu en dan zie je wel eens wat moois voorbij komen in de diverse voetbaluitslagen en dit keer was dat het geval in Portugal. In de Primeira Liga kreeg Portimonense in Portimão bezoek van Moreirense, een duel tussen de nummers negen en zestien.

Tozé zette de bezoekers voor rust vanaf elf meter op 0-1 en voor men met de ogen kon knipperen had Bilel Aouacheria de 0-2 er al in liggen, terwijl Tozé kort na rust zelfs voor 0-3 zorgde. Weinig reden tot juichen voor de thuisfans dus, maar een paar minuten later begon Portimonense aan een opmerkelijke comeback.

Pires tekende voor de 1-3, de van Sint-Truiden overgekomen Ruben Fernandes maakte tien minuten later de 2-3. In de 90e minuut zette Pires zijn ploeg op gelijke hoogte vanaf de penaltystip en diep in blessuretijd tekende hij zelfs nog voor de 4-3, ook vanaf elf meter. Het liep vervolgens nog wat uit de hand, want in blessuretijd kregen maar liefst drie spelers van Moreirense een rode kaart, waaronder een bankzitter.