LB: Tyra Banks had jeuk aan haar neus

Lekker belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Tyra Banks heeft in het begin van haar carrière een cosmetische ingreep aan haar neus laten uitvoeren. "Er zaten botjes in mijn neus die maar bleven groeien en jeuken", zegt het 44-jarige voormalige supermodel in een interview met People. Ieder weldenkend mens zal eerst zijn vingers in de neus proppen om eens heerlijk te krabben maar Banks vond dit te makkelijk en rende naar de plastisch chirurg.

"Ik kon nog wel ademen, maar ik liet me cosmetisch opereren. Ik geef het toe! Ik heb nephaar en ik deed mijn neus. Ik voel de verantwoordelijkheid om de waarheid te vertellen". Wij danken Banks voor haar verantwoordelijkheid. Wij weten nu dat wanneer je jeuk hebt in jouw neus dat je niet moet krabben, maar er een mes in moet laten zetten.

"Natuurlijke schoonheid is oneerlijk", zegt Tyra verder nog in het interview. Ze doelt daarmee op de trend IWokeUpLikeThis, waarbij vrouwen foto's van zichzelf vlak na het wakker worden en zonder make-up op sociale media plaatsen. "Ik voel me ongemakkelijk als vrouwen die deze natuurlijke schoonheid hebben anderen veroordelen die wel iets aan zichzelf doen". Wij van FOK! vinden het ook niet eerlijk dat andere mensen knapper kunnen zijn maarja, zo is het leven.

Het voormalig model heeft niet zoveel met de 'no make-up'-trend. "Daar leggen we veel te veel nadruk op," zegt ze. "Als model had ik make-up nodig. Ik denk niet dat daar iets mis mee is. Het maakte mijn speelveld gelijk. Gisele, heb je het niet nodig? Ik wel! En we hebben allebei voor Victoria's Secret gewerkt", reageert Tyra op collega-model Gisele Bündchen, die een no make-up selfie deelde.

Banks leek niet te beseffen dat tienermeisjes nogal onzeker kunnen zijn en dat zaken als 'plastische chirurgie' en IWokeUpLikeThis de mensheid geen goed doen. Gelukkig beschikt zij over voldoende realiteitszin om dit te beseffen. Oh wacht.

Ohja, en ze heeft een boek geschreven.

Tyra Banks open over 'nose job'
Tyra Banks had jeuk aan haar neus (Foto: BuzzE)