Puyol: "Neymar naar Real Madrid is mogelijk"

Carles Puyol zou niet verbaasd zijn als Neymar in de toekomst voor Real Madrid gaat voetballen. De Braziliaan zou ontevreden zijn bij PSG.

Er wordt al enige tijd gespeculeerd over de toekomst van Neymar, die naar verluidt wel terug wil naar Spanje. De Spaanse media brengen hem ook in verband met de grote rivaal van Barcelona. "Ik denk dat het mogelijk is dat hij naar Real Madrid gaat, ik heb daar zelf ook geen problemen mee", zegt Puyol in gesprek met Estadão.

"Hij is een professional en het is niet onmogelijk, maar ik denk dat het moeilijk voor hem wordt om PSG te verlaten. Zij hebben veel geld voor hem betaald." Neymar maakte voor zo'n 220 miljoen euro de overstap naar Parijs en de Catalanen gebruikten het geld om vervolgens Philippe Coutinho over te nemen van Liverpool.

Puyol erkent dat de transferprijzen absurde waarden aannemen. "Maar dit lijken nou eenmaal de marktwaarden van vandaag de dag te zijn. Als je ergens een speler bij een club weg wilt halen, zal je hierin mee moeten gaan", vindt de voormalige aanvoerder van Barcelona.