'Clubs uit Manchester willen Neymar halen'

Neymar aast naar verluidt op een terugkeer naar Spanje, maar de sterspeler van Paris Saint-Germain kan ook in Engeland terecht.

Het Spaanse Mundo Deportivo meldt dat Manchester City overweegt om komende zomer een bod uit te brengen op Neymar. In de media verschijnen regelmatig verhalen dat de Braziliaan het niet naar zijn zin heeft in Frankrijk. Afgelopen zomer stapte hij voor 222 miljoen euro over van Barcelona naar Paris Saint-Germain.

De Franse grootmacht is in Ligue 1 al bijna kampioen, maar daarmee nemen de fans tegenwoordig geen genoegen meer mee. In de Champions League werd PSG al in de achtste finales uitgeschakeld door titelverdediger Real Madrid. Neymar miste de return door een blessure die hem voor de rest van dit seizoen aan de zijlijn houdt.

Naar verluidt heeft Manchester United ook interesse om de aanvaller over te nemen. De Engelsen zoeken een nieuwe superster nu Zlatan Ibrahimovic deze week is vertrokken. De Zweed kondigde vrijdag aan dat hij aan de slag gaat bij LA Galaxy.