Salah schittert met vier goals voor Liverpool

Mohamed Salah heeft zaterdagavond een heerlijke wedstrijd achter de rug namens Liverpool, waar Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis stonden. De 25-jarige Egyptenaar wist maar liefst vier keer het doel te raken in de thuiswedstrijd tegen Watford, waar Daryl Janmaat tien minuten voor tijd binnen de lijnen kwam.

Salah schoot al in de vierde minuut zijn 25e treffer van het Premier League-seizoen binnen, waarna hij kort voor rust met het hoofd de score verdubbelde. Niet lang na de thee was het de beurt aan Roberto Firmino om voor de 3-0 te zorgen, waarna Salah met een kwartier te spelen zijn hattrick completeerde. Danny Ings zag zijn poging in de slotfase gekeerd worden door Watford-keeper Orestis Karnezis, maar - wie anders - Salah werkte de rebound alsnog tegen de touwen: 5-0.

Liverpool staat met 63 punten op de derde plek, twee punten achter Manchester United, dat nog wel een wedstrijd te gaan heeft. Manchester City heeft achttien punten meer én een wedstrijd minder gespeeld.