Rojo verbindt toekomst aan Manchester United

Marcos Rojo heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot de zomer van 2021 bij Manchester United, met een optie voor nog een jaar.

Het contract van de Argentijns international bij the Red Devils zou afgelopen in 2019 en het feit dat hij geen vaste basisplaats heeft vanwege verschilllende blessures werd hij in verband gebracht met andere clubs, waarbij Paris Saint-Germain naar verluidt geïnteresseerd was in de 27-jarige verdediger.

"Ik ben heel blij dat ik mijn verblijf bij deze geweldige club kan verlengen", vertelt Rojo op de officiële clubwebsite van Manchester United. "Toen ik bij de club kwam, mijn doel was om het team te helpen prijzen te winnen en dat hebben we de afgelopen seizoenen gedaan."

"Ik werkte hard had om weer op het veld terug te keren. Ik wil de fans bedanken voor hun steun en de manager voor het vertrouwen en de hulp die hij me zowel op als naast het veld heeft gegeven." Rojo kwam mede door blessureleed dit seizoen nog niet verder dan tien wedstrijden, waarbij zijn laatste wedstrijd dateert van begin februari.

"Marcos is de afgelopen seizoenen steeds sterker geworden en hij heeft zich altijd heel professioneel opgesteld", zegt José Mourinho. "Hoewel zijn blessure hem de afgelopen weken buitenspel heeft gezet, werkt Marcos hard om weer fit te worden. Hij staat altijd klaar om zijn lichaam op het spel te zetten voor deze club en ik ben blij dat hij een nieuw contract heeft getekend."