Emery denkt na uitschakeling niet aan eigen toekomst

Unai Emery is niet met zijn toekomst bezig bij Paris Saint-Germain na de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid dinsdagavond.

De druk op de Spanjaard, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt, is enorm toegenomen na de uitschakeling van PSG in de achtste finale van het miljoenenbal. Gevraagd naar zijn toekomst, reageerde Emery op zijn persconferentie: "Vandaag denk ik daar niet aan."

De 46-jarige trainer gelooft in de kansen van de club om de Champions League ooit te winnen, maar werd in zijn ogen terecht uitgeschakeld door Real. "Madrid speelde beter dan zij. We wilden meer druk zetten, maar door het eerste doelpunt slonken onze kansen en dat gold ook voor de rode kaart. Madrid verdiende het om door te gaan."

"Verliezen tegen Madrid is geen teleurstelling, maar uitgeschakeld worden in de achtste finale wel. De eerste wedstrijd was de sleutel, want wij waren de eerste tachtig minuten beter dan zij. Zij controleerden zestig procent van deze wedstrijd en we konden niet genoeg doen in de veertig procent die wij controleerden."