Fenerbahçe in eigen huis onderuit

Fenerbahçe heeft in de Turkse Süper Lig een pijnlijke nederlaag geleden. In eigen huis ging de ploeg uit Istanbul onderuit tegen middenmoter Belediyespor. Met nog tien wedstrijden te gaan is de achterstand op aartsrivaal Galatasaray en Basaksehir zo opgelopen tot zes punten.

Vorige week ging Fener bij Besiktas ook al onderuit, dat was de derde nederlaag van het seizoen. Belediyespor was eerder in het seizoen in eigen huis al te sterk voor Fenerbahçe en zondag maakten ze er dus zes punten van in de onderlinge duels in deze jaargang.

Voormalig NAC-speler Ömer Bayram legde na een klein kwartier een vrije trap perfect klaar voor Serginho, die de 0-1 binnen kon koppen. Jevhen Seleznjov verdubbelde de score zelfs nog voor rust met een prima schot: 0-2.

Giuliano kopte na rust de 1-2 tegen de touwen, maar binnen de korste keren stond Belediyespor dankzij Daniel Larsson weer met twee goals voor: 1-3. Aatif Chahechouhe zorgde nog wel voor de aansluiting, maar verder dan 2-3 kwam Fenerbahçe niet meer.