PSG met B-team langs laagvlieger Troyes

Paris-Saint Germain heeft zaterdag geen fout gemaakt op bezoek bij Troyes. De koploper van Frankrijk was met 0-2 te sterk.

PSG was met het hoofd al bij de wedstrijd van komende dinsdag tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League en Unai Emery spaarde enkele vaste krachten, waaronder Marquinhos, Daniel Alves, Marco Verratti en Edinson Cavani, waar Kylian Mbappé ontbrak met een blessure. Timothy Weah, zoon van George Weah, nam voor het eerst plek op de bank.

Ondanks dat het elftal van Unai Emery met een veredeld B-team speelde, had het de overhand in de eerste helft, maar slaagde het er niet in om te scoren. Twee minuten na rust was het wel raak voor de koploper van de Ligue 1. Julian Draxler gaf de bal mee aan Ángel Di María en de Argentijn wipte de bal slim over Troyes-doelman Erwin Zelazny.

PSG gooide na 77 minuten de wedstrijd in het slot. Na een mooie pass van invaller Dani Alves maakte Christopher Nkunku zijn eerste treffer van het seizoen. Tien minuten voor tijd mocht Weah zijn debuut maken door in te vallen voor Giovanni Lo Celso.