Uitslag PSV - FC Utrecht

PSV heeft opnieuw een grote stap gezet richting de titel in de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen in eigen huis met 3-0 van FC Utrecht, al had de ploeg van trainer Philip Cocu het in de beginfase van het duel niet makkelijk.

PSV stond na 22 minuten spelen weliswaar met 2-0 voor, maar het had heel anders kunnen zijn als Utrecht de kansen had benut. Doelman Zoet was attent bij een schot van Van de Streek en Van der Maarel raakte de paal. Aan de andere kant benutte PSV de mogelijkheden wel. Eerst werd een schot van Ramselaar door Leeuwin gepromoveerd tot doelpunt en even later scoorde De Jong met een fraaie omhaal.

Van de Streek had kort voor rust de aansluitingstreffer op zijn schoen, maar de middenvelder schoot voorlangs. Vlak na rust gooide Bergwijn na een fraaie individuele actie het duel in het slot: 3-0.