Sneijder over Galatasaray: "Liefde is wederzijds"

Wesley Sneijder sluit niet uit dat hij ooit terugkeert bij Galatasaray. In wat voor functie dan ook.

De 33-jarige middenvelder verliet de club uit Istanbul afgelopen zomer voor een avontuur bij Nice en sinds januari speelt hij in Qatar bij Al-Gharafa. Sneijder is Galatasaray echter nog lang niet vergeten. "Eerlijk gezegd mis ik de club en de supporters wel. Ik heb daar een geweldige tijd gehad, van het moment dat ik arriveerde totdat ik vertrok", vertelt de routinier aan TRT Spor.

"De fans sturen me continu berichten via social media. De liefde is wederzijds." Sneijder zou in de toekomst dan ook graag terug willlen komen. "Misschien als voetballer, misschien als directeur of misschien als trainer. We zullen zien. Mijn plan was om in Turkije te blijven en mijn carrière daar af te sluiten. Mijn zoon is er geboren."

"Ik heb er ook een bouwbedrijf dat goed loopt, maar sommige mensen hebben mijn toekomstplannen in de war geschopt." Sneijder wilde niet zeggen of hij daarmee voormalig voorzitter Dursun Özbek en ex-trainer Igor Tudor bedoelde. "Ik wil niet slecht over individuen praten nu ik zelf weg ben. Zo ben ik niet."