Biografie Gordon toe aan tweede druk

Nederland smult van de onthullingen van Gordon. De eerste druk van zijn biografie is uitverkocht, bevestigt uitgever Lebowski. Dat wil zeggen dat de eerste oplage in haar geheel door boekhandels is afgenomen.

"OMG zojuist telefoon van de uitgever dat de eerste druk is uitverkocht", jubelt Gordon op Instagram. "40.000 exemplaren op een dag." 'Gordon, biografie van een entertainer' van Marcel Langedijk verscheen woensdag.

Het boek maakt veel los in (bekend) Nederland. Zo namen onder anderen Gerard Joling en John Ewbank afstand van Gordons verhalen. "De strontkar rijdt weer vol over me heen maar ik had er op gerekend", stelde Gordon donderdag op Instagram. "Alle pijn heb ik achter me gelaten. Tweede druk is in productie."

Wanneer de tweede druk beschikbaar is, is volgens Lebowski nog niet bekend. Belangstellenden hoeven in ieder geval niet naast een exemplaar te grijpen, er liggen volgens een woordvoerder van de uitgever nog voldoende boeken in de winkel. Voordat die op zijn, is de tweede druk er.

Biografie Gordon toe aan tweede druk
Biografie Gordon toe aan tweede druk (Foto: BuzzE)