QMusic-dj Stephan Bouwman open over depressie

DJ Stephan Bouwman heeft woensdagmiddag in zijn programma bij QMusic openhartig bekend dat hij worstelt met een depressie. "Het gaat gewoon niet goed met me. Het gaat gewoon klote", zei hij huilend in de uitzending. De dj voelde zich bijna verplicht om dit met zijn luisteraars te delen. "Want er zijn heel veel mensen die zich, net als ik, dagelijks heel alleen voelen en eenzaam. En ondanks dat je omringd bent door mensen, dat maakt dan even niet uit."

Bouwman vertelde dat hij een stemmetje in zijn hoofd heeft dat de laatste dagen steeds harder werd. "Als ik in de spiegel kijk, dan zegt ie hoe lelijk ik ben en als ik iets doe dan vindt ie dat heel slecht." Stephan legde uit dat hij altijd eerlijke radio wil maken, maar dat het nu zo slecht met hem gaat dat hij niet meer kan en wil doen alsof het allemaal wel goed gaat.

De dj staat op een wachtlijst voor professionele hulp. "Dat betekent dat er zoveel mensen zijn die hulp nodig hebben, maar die die hulp niet kunnen krijgen."

Stephan laat weten heel veel reacties te hebben gekregen op zijn emotionele ontboezemingen en bedankt iedereen daarvoor.

QMusic-dj Stephan Bouwman open over depressie
QMusic-dj Stephan Bouwman open over depressie (Foto: BuzzE)