Atlético Madrid haalt uit in Sevilla

Atlético Madrid heeft zondagavond een indrukwekkende zege behaald op Sevilla. De thuisploeg werd op een flinke nederlaag getrakteerd.

Antoine Griezmann werd de man van de wedstrijd, maar in het eerste half uur was het Diego Costa die in meerdere opzichten opviel. De Spanjaard maakte een overtreding en ging theatraal naar de grond na een duel met een tegenstander. Costa kreeg geel en de regie liet de beelden van dat moment nog zien toen de spits ondertussen 0-1 maakte.

Vlak voor de pauze wist Griezmann de score uit te breiden. De Fransman scoorde na een uitstekende individuele actie. Na rust liep Atlético al snel uit naar 0-3 toen Costa een penalty kreeg na een overtreding van doelman Sergio Rico. Griezmann maakte van elf meter geen fout.

Nadat ook Koke een doelpunt meepikte en Griezmann tien minuten voor tijd zijn hattrick compleet maakte voor 0-5, wist Sevilla de stand iets draaglijker te maken. Eerst was Pablo Sarabia trefzeker en vervolgens bepaalde Nolito de eindstand op 2-5. Atlético Madrid blijft daardoor zeven punten achter koploper Barcelona staan.