'Robben zal moeten wennen aan reserverol'

Bayern München twijfelt om een jaar langer door te gaan met Arjen Robben. De club wil dat hij zich schikt in een mogelijke reserverol.

Het contract van Robben loopt na dit seizoen af en het is nog de vraag waar zijn toekomst ligt. De aanvaller heeft laten weten dat hij rustig zijn mogelijkheden gaat bekijken. Bayern München wil een jaar langer met hem door, maar heeft wel een duidelijke voorwaarde: dat hij zich kan schikken in een mogelijke reserverol.

Dat meldt het Duitse BILD. De club wil dat Robben niet teveel gaat klagen als hij volgend seizoen op de bank moet plaatsnemen. Dinsdag moest Robben op de bank beginnen tijdens het duel met Besiktas en dat beviel hem niet. "Iedereen wil in dit soort wedstrijden spelen. Als je dan niet speelt, wordt het pijnlijk", vertelde hij na het duel tegenover diverse media.

Voor Franck Ribery geldt hetzelfde. Ook hij is in bezit van een aflopend contract en ook met hem wil Bayern München een jaar langer door. Maar dan zal hij net als Robben rekening moeten houden met het feit dat hij mogelijk met regelmaat op de bank moet plaatsnemen.