Assassin's Creed Origins wordt interactieve toeristenfuik

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt is een nieuwe educatieve modus, waarmee iedereen vanaf nu de volledige, interactieve 3D-reconstructie van het Oude Egypte in Assassin's Creed Origins kan ontdekken, zonder conflicten, tijdsdruk of andere beperkingen.

Van Alexandrië tot Memphis, de Nijldelta tot de Zandzee, het plateau van Gizeh tot de oase van Fajoem, Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt laat bezoekers de rijke wereld van het Oude Egypte ontdekken of één van de 75 gethematiseerde tours volgen. Deze tours zijn ontwikkeld door de creatieve teams van Ubisoft in samenwerking met geschiedkundigen en egyptologen. "Met Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt geven we iedereen die geïnteresseerd is in het Oude Egypte de kans om te genieten van de schoonheid van dit land en te beseffen dat videogames een bron van inspirerende kennis kunnen zijn", verklaart Jean Guesdon, Creative Director van Assassin’s Creed Origins en Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De Discovery Tour is gratis voor bezitters van Assassin’s Creed Origins en is los verkrijgbaar voor PC via Uplay of Steam voor €19,99.