FOK! Wat een weer: vandaag bewolkt , morgen zon

Vandaag is het bewolkt en in het westen en noorden kan soms wat lichte regen vallen. In het oosten kan vanmiddag soms de zon nog even te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond 5 graden. De wind is zuidelijk, later zuidoostelijk en overwegend matig.

Komende nacht is het droog en klaart het van het oosten uit steeds meer op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -4°C in het oosten en noordoosten tot +2°C in het zuidwesten. In het noorden kan mogelijk nog een enkele mistbank ontstaan. De wind draait naar een oostelijke richting en is zwak tot matig.

Dinsdag overdag zijn er in het westen en zuidwesten nog enkele wolkenvelden, elders schijnt de zon volop. Het blijft overal droog. De maxima liggen rond 6°C. De oostenwind is zwak tot matig. Later in de middag en avond draait de wind naar noordoost. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Mist... (Archief-foto Disbatch)
Mist... (Archief-foto Disbatch)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!