Roseanne blij met Trump

Roseanne Barr is blij met Donald Trump. Zijn presidentschap geeft veel inspiratie voor haar als ze weer in de huid kruipt van de hoofdpersoon in de remake van comedyserie Roseanne.

Barr kondigde in januari al aan dat haar personage pro-Trump zal zijn, wat geen verrassing was gezien de openlijke steun van Barr voor Trump. "Het waren arbeiders die voor Trump kozen, dus ik vond dat dat zeker een onderwerp in de serie moest worden. Door de verkiezingen kwam er polarisatie binnen gezinnen en mensen kregen een hekel aan andere mensen vanwege kun keuze, wat volgens mij niet Amerikaans is", aldus de comédienne in een interview.

"Trump beledigde de ene helft van Amerika en Clinton de andere helft, dus dat is geweldig voor sitcoms", zegt Roseanne een televisiespecial die donderdagavond op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden. 'Het is geweldig dat hij president is."

De nieuwe serie Roseanne begint op 27 maart met een dubbele aflevering van een uur op de Amerikaanse zender ABC. De voltallige cast keert terug voor de negen nieuwe afleveringen, onder wie Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) en Lecy Goranson (Becky).

Roseanne blij met Trump voor remake comedy
Roseanne blij met Trump voor remake comedy (Foto: BuzzE)