Moordenaar: vrouw wilde executiestijl doodgeschoten worden

Moordenaar Joseph Michael Lopez (22) werd dit weekend in Amerika opgepakt wegens de moord op Natalie Bollinger. Het lichaam van de 19-jarige Bollinger werd gevonden in een bos bij een melkveebedrijf. Lopez had haar lichaam daar gedumpt. Autopsie heeft uitgewezen dat de vrouw is overleden aan een schotwond in het hoofd. Ook had ze een mogelijk dodelijke dosis heroïne in haar lichaam. Dat meldt het AD.

Lopez beweert tegenover de politie echter dat zijn slachtoffer zelf een oproep op de advertentiesite Craigslist had geplaatst, waarin ze op zoek was naar een huurmoordenaar voor zichzelf. Hij zou op de advertentie hebben gereageerd en na meer dan honderd sms'jes spraken de twee af dat hij haar executiestijl zou ombrengen.

Hij pikte haar op bij haar appartement in Broomfield in de staat Colorado. Ze bracht zelf het wapen mee. Voordat Lopez haar door het hoofd schoot en haar lichaam verstopte zou hij nog hebben geprobeerd haar op andere gedachten te brengen, maar dat lukte niet. Hierop parkeerde hij zijn auto, knielde samen met haar op de grond en deed een gebed. Uiteindelijk schoot hij de vrouw - die kampte met zware depressies - door het hoofd.

Zelfs als zijn verhaal waar blijkt te zijn gaat hij niet vrijuit. Moord is - ook als daar een overeenkomst over wordt gesloten - strafbaar. Hooguit zal het wat van zijn, waarschijnlijk levenslange, straf afsnoepen.

Natalie Bollinger (Foto: Facebook)
Natalie Bollinger (Foto: Facebook)