Dure nederlaag Lazio in Serie A

Lazio heeft in de Serie A een dure nederlaag geleden. Genoa kwam op bezoek bij de Romeinen en ging naar huis met een 1-2 zege, waardoor nummer vier Internazionale na het gelijkspel van zondag dichterbij is gekomen.

Goran Pandev zorgde tien minuten na rust voor de 0-1, maar Marco Parolo trok de stand al snel gelijk. Diego Laxalt dacht tien minuten voor tijd de voorsprong voor Genoa terug te brengen, maar zijn goal werd afgekeurd na overleg met de videoscheidsrechter.

Dat maakte uiteindelijk niks uit, want diep in blessuretijd was het alsnog Laxalt die Genoa naar de drie punten schoot: 1-2. Bij Lazio speelde Stefan de Vrij de hele wedstrijd en hij zag de achterstand op koploper Napoli oplopen naar veertien punten.