Van Bronckhorst: "Wij konden het vorig seizoen wel opbrengen"

Giovanni van Bronckhorst zag woensdagavond in de gewonnen bekerwedstrijd tegen PSV (2-0) het Feyenoord zoals hij dat altijd wil zien.
De Rotterdammers bereikten de halve finale van de KNVB Beker, waarin het geloot werd aan Willem II. De ploeg maakt daardoor nog altijd kans op een hoofdprijs, aangezien titelprolongatie in de Eredivisie er niet meer in zit.

"Je ziet als je zo speelt als wij speelden tegen PSV, dat je gewoon van PSV wint. Als je dat elke wedstrijd kan opbrengen, pak je titel. Konden wij vorig seizoen wel opbrengen", vertelt Van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie, geciteerd door RTV Rijmond.

De 42-jarige oefenmeester gaat de uitwedstrijd tegen VVV Venlo van zondagmiddag met vertrouwen tegemoet. "Wij maken wel stappen in dit seizoen. We zijn gestegen en willen blijven stijgen." Feyenoord moet het zondag mogelijk stellen zonder Bart Nieuwkoop en Sam Larsson. "Bart is een twijfelgeval, terwijl Sam kleine klachten heeft. Het is afwachten of hij er zondag bij is."