De Ligt over mogelijke transfer: "Dat is gewoon afwachten"

Matthijs de Ligt staat in de belangstelling van meerdere grote clubs, maar hij weet nog niet wanneer hij klaar is voor een stap naar het buitenland.

Tijdens de topper tussen Ajax en Feyenoord zou Bayern München voor De Ligt op de tribune hebben gezeten. De verdediger is echter niet bezig met een transfer en wil eerst prijzen pakken met Ajax. De Ligt heeft geen duidelijke carrièreplanning en laat alles op zich af komen.

"Het is lastig om dat van tevoren te zeggen. Dat kun je niet van tevoren aangeven. Ik denk dat er op een gegeven moment een moment komt dat je denkt: nu moet ik het doen. Maar wanneer dat is, hangt echt van het moment af. Ik weet ook niet hoe ik het komende jaar speel. Dus het is gewoon afwachten."

"Ik ben bij Ajax goed bezig denk ik en het team verbeterd ook iedere week. Ik heb nog niets gewonnen met Ajax en dat is wel een doel dat ik heb. We hebben het altijd over carrièreplanning. Maar dat kan altijd beter of slechter lopen. Ik moet gewoon kijken op het moment zelf en daar weet ik nu niks over. Ik ben gewoon bezig met Ajax."