Sekspoppenbordeel geopend in VK

In navolging van de sexpoppenbordelen in Barcelona, Ierland en Duitsland heeft nu ook Engeland een sexdollbordeel, waar gasten voor 100 britse ponden een uurtje kunnen rampetampen met een echte nepvrouw.

Lovedoll UK begon met het bordeel nadat zij zich realiseerden dat mensen de ruim 2000 euro kostende poppen eerst wilden proberen.

Elke kamer in het bordeel is uitgerust met een tweepersoonsbed, glijmiddel, condooms (je wilt zo'n pop immers niet bezwangeren) en natuurlijk een pop. Bevalt de pop? Dan kun je de pop die je zojuist alle hoeken van de kamer hebt laten zien meteen aanschaffen.

De poppen kunnen overigens persoonlijk gemaakt worden door ze te laten lijken op een partner of zelfs een celebrity.

Volgens de eigenaar interesseert het ruim 70% van de klanten niet dat de pop eerder al is volgeblaft. Ook zouden veel van zijn klanten vrouwen zijn die met de aanschaf van een pop hopen te voorkomen dat manlief een slippertje maakt. Ook zouden er mensen zijn die uiteindelijk in het huwelijksbootje stappen met een van de lovedolls.

Het nieuwste project van Lovedoll UK? Een mannelijke variant van de poppen, met een penis van 15 of 18 centimeter. Veel kleiner dan die van de gemiddelde FOK!ker dus.


Filmpje over het poppenbordeel in Barcelona