FOK! Wat een weer: warm

Het is op de meeste plaatsen bewolkt, zeer lokaal valt lichte (mot)regen. Vanmiddag gaat er op steeds meer plaatsen regen of motregen vallen. De temperatuur ligt dan rond 8°C, in de avond loopt deze verder op tot boven de 10°C. De overwegend matige zuid- tot zuidwestenwind neemt in de loop van de ochtend toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, later mogelijk hard.

Komende nacht blijft het bewolkt met soms lichte (mot)regen. Het wordt erg zacht met temperaturen die in de nacht verder oplopen tot rond de 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en boven het IJsselmeer.

Woensdag overdag verandert er niet veel in het weerbeeld. Het blijft bewolkt met soms lichte regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. In de avond trekt een regengebied van west naar oost over het land. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Langs de (noord)westkust wordt de wind in de middag enige tijd stormachtig met daarbij zware windstoten. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Mist(archief)foto in de buurt van Varsseveld
Mist(archief)foto in de buurt van Varsseveld

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!