Martial reddende engel bij ploeterend Manchester

Manchester United heeft zonder groots te spelen een zege geboekt op Burnley. Eén doelpunt bleek voldoende voor de zege.

In de eerste helft konden the Red Devils geen vuist maken tegen de thuisploeg, dat bij vlagen het betere van het spel had. Bij een 0-0 stand zochten beide ploegen halverwege de kleedkamers op op Turf Moor.

Negen minuten na rust was het uit het eerste schot op doel van de wedstrijd voor de ploeg van José Mourinho direct raak. Op aangeven van Romelu Lukaku maakte Anthony Martial de 0-1. Het was voor de Fransman zijn negende competitiedoelpunt van dit seizoen en zijn elfde in totaal.

Na de 0-1 kabbelde de wedstrijd verder, maar Manchester slaagde er niet in om de score nog verder uit te breiden. De ploeg staat nu op 53 punten uit 24 wedstrijden en dat zijn er negen minder dan koploper Manchester City, zij komen zaterdagavond nog in actie tegen Newcastle United.