Barcelona ontkent berichtgeving rondom Griezmann

Barcelona ontkent de berichtgeving dat de club geïnteresseerd is in het aantrekken van Atlético Madrid-aanvaller Antoine Griezmann.

Griezmann wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit de Spaanse hoofdstad en afgelopen zomer leek Manchester United met de 25-jarige Fransman aan de haal te gaan. De aanvaller zette echter zijn handtekening onder een nieuw contract en bleef zodoende Atlético Madrid trouw.

In zijn contract werd een afkoopsom opgenomen van honderd miljoen euro en Barcelona zou dat bedrag graag willen betalen, meldden verschillende media in een eerder stadium. Daarnaast werd er zaterdagmorgen gemeld dat er een overeenkomst was tussen beide club en dat Philippe Coutinho met rugnummer 14 zou gaan spelen en de Fransman na de zomer rugnummer 7 kan gaan dragen.

De club komt nu met een statement: "FC Barcelona ontkent met klem de informatie die de afgelopen uren in verschillende media is verschenen over Atlético Madrid-speler Antoine Griezmann en een vermeende deal met onze club. Barcelona spreekt zijn bewaren uit in het licht van deze gebeurtenissen en herhaalt dat het het instituut Atlético Madrid ten volste respecteert."