Zorgen om 'ongelukkige' Ronaldo bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo staat dit seizoen symbool voor de wisselvallig prestaties van Real Madrid. De Spaanse grootmacht presteert in La Liga zeer matig.

Halverwege het seizoen staat Real een straatlengte achter koploper Barcelona en de degradatiezone is voor de Madrilenen zelfs dichterbij dan de koppositie. Ronaldo maakte pas vier doelpunten. In de Champions League, waarin de Portugees al negen keer scoorde, doet Real Madrid het tot nu toe wel prima.

Oud-speler Predrag Mijatovic vindt dat de situatie aan het einde van dit seizoen goed moet worden geanalyseerd. "Dit moet besproken worden en als hij niet gelukkig is, moet hij dat aangeven. Ik zie in de Champions League niet dat Ronaldo ongelukkig is, maar in La Liga zie ik dat wel", vertelt de voormalige directeur van Real Madrid aan Marca.

"Het heeft niks met zijn salaris te maken. Misschien is hij gewoon gemotiveerder voor Champions League-duels." Terwijl de toekomst van Ronaldo in de Spaanse hoofdstad onzeker lijkt, wordt Neymar juist aan de club gelinkt. Mijatovic ziet hem graag komen. "Maar ik weet niet of het mogelijk is. Als Neymar het op het veld goed kon vinden met Lionel Messi, zie ik geen reden waarom dat niet met Ronaldo zou kunnen."