Juventus wint en passeert Internazionale

Juventus kende een makkelijke middag op bezoek bij Bologna. De regerend landskampioen was met 0-3 te sterk.

Juventus wist op voorhand dat het Internazionale zou passeren, doordat de Milanezen zaterdag voor het eerst verloren in de Serie A, nadat Udinese met 1-3 te sterk was.

In de 27ste minuut nam de ploeg van Massimiliano Allegri de leiding. Miralem Pjanic schoot een vrije trap prachtig binnen. Nog voor rust verdubbelde Juventus de voorsprong via Mario Mandzukic, die op aangeven van Pjanic trefzeker was.

Na 64 minuten gooide Blaise Matuidi de wedstrijd in het slot door voor de 0-3 aan te tekenen. Na een afgeslagen voorzet van Alex Sandro kwam de bal voor de voeten van de Fransman, die vervolgens raak schoot. In het restant van de wedstrijd bleef Juventus uiteindelijk eenvoudig overeind.