The Last Jedi in Star Wars Battlefront II

Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Niet geheel toevallig is de film Star Wars: The Last Jedi aan de beurt als inspiratiebron.

Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost.

Twee nieuwe locaties uit de film zijn nu in de game te spelen. Neem op Crait deel aan 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen.

In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars Battlefront II is nu wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.