Goal El Ghazi helpt Lille niet voorbij PSG

Ángel Di María was de grote man bij Paris Saint-Germain in het gewonnen thuisduel tegen Lille. De Argentijnse buitenspeler was met een goal en een assist belangrijk voor zijn ploeg. Anwar El Ghazi mocht een kwartier voor tijd invallen bij de bezoekers.

Di María zette de thuisploeg na een half uur via een kopbal op voorsprong. Vlak na de rust was de Argentijn weer belangrijk voor zijn ploeg. Di María gaf een assist op zijn landgenoot Javier Pastore. El Ghazi maakte het met nog vijf minuten spannend door de 2-1 te maken, maar verder kwam de ploeg niet. In de blessuretijd maakte Kylian Mbappé nog de 3-1, waardoor de zege definitief binnen was voor de thuisploeg.

PSG moest het doen zonder de geschorste Neymar. Ook Thiago Silva, landgenoot van Neymar, miste het thuisduel door een knieblessure.

Dankzij de zege heeft Paris Saint-Germain nu een voorsprong van twaalf punten op naaste belagers Olympique Lyon en AS Monaco. Lyon gaat zondag op bezoek bij Amiens, terwijl regerend kampioen het zaterdagavond opneemt tegen ESTAC Troyes

Submitter:  Bron: FOK!sport