Hazard: "Ik bewonder Real Madrid"

Eden Hazard wordt regelmatig gelinkt aan Real Madrid en de aanvaller erkent dat hij liefde heeft voor de club uit Spanje.

In 2012 werd Hazard door Chelsea overgenomen van Lille. De Belg maakte al snel indruk en heeft goede seizoenen achter de rug bij The Blues. Ook dit seizoen is hij met zes goals en vijf assists op dreef. In het verleden zou Real Madrid interesse hebben getoond in de aanvaller en Hazard maakt er geen geheim van dat hij Real Madrid een mooie club vindt.

"We weten allemaal dat ik Real Madrid bewonder, maar ik ben speler van Chelsea. Ieder jaar wordt er over me geschreven, maar ik ben gewoon gebleven", vertelt Hazard in gesprek met Canal+. "Ik heb me altijd goed gevoeld bij de club en ik ben nog in het bezit van een tweejarig contract. Wanneer ik voel dat ik moet vertrekken, dan vertrek ik. Maar voor nu ben ik gewoon speler van Chelsea."

Er wordt regelmatig geschreven over een mogelijk vertrek van Hazard, maar de vleugelspeler kijkt er niet meer van op. "Toen ik bij Lille speelde, werd er geschreven dat ik naar Parijs zou gaan, maar ik bleef. Nu ik bij Chelsea speel wordt er gezegd dat ik vertrek, maar ik ben hier nog steeds", aldus de international.