Internazionale verspeelt punten in titelstrijd

Internazionale is er zondag niet in geslaagd om Torino te verslaan. De gasten waren in Milaan zelfs dicht bij een overwinning.

Inter kreeg voor rust via Mauro Icardi en Milan Skriniar kansjes op de openingstreffer, maar Torino liet zich ook zien. De bezoekers uit Turijn kwamen in Giuseppe Meazza goed voor de dag en Daniele Baselli wist de ploeg vlak voor rust bijna op voorsprong te zetten met een kopbal.

Na de pauze probeerde Inter meer druk te zetten naar voren. De eerste goal van de wedstrijd viel echter aan de andere kant. Door het doelpunt van Iago Falqué mocht Torino lang aanspraak maken op de tweede competitiezege op rij. Joel Chukwuma Obi kreeg met het hoofd een prima mogelijkheid om de marge te verdubbelen.

Zo'n tien minuten voor tijd wist Inter toch langszij te komen. Invaller Éder zorgde op aangeven van Icardi voor de 1-1. Doordat Matias Vecino even later het aluminium raakte, moest de thuisploeg genoegen nemen met een punt. Inter heeft één punt minder dan koploper Napoli, dat zondagmiddag tegen Chievo (uit) dus kan uitlopen naar vier punten.