Jets hebben verdediging op orde en kloppen Bills in NFL

De New York Jets hebben in de NFL een belangrijke overwinning geboekt. In eigen huis was de ploeg tijdens Thursday Night Football te sterk voor de Buffalo Bills, waardoor de Jets na negen wedstrijden vier zeges hebben. De Bills staan op vijf overwinningen uit acht wedstrijden.

De verdediging van de Jets leek voor het eerst dit seizoen echt op orde te zijn. De quarterback van de Bills, Tyrod Taylor, kreeg zeven sacks te verwerken, allemaal van verschillende Jets-spelers. De Bills verloren de bal daarnaast drie keer, net zoveel als in de eerste zeven wedstrijden bij elkaar opgeteld.

Opvallend bij de Jets was vooral de prestatie van Josh McCown, die op 38-jarige leeftijd bezig is aan zijn beste seizoen ooit. Hij wist zijn dertiende touchdown van het seizoen te gooien, waarmee hij zijn beste seizoen ooit evenaart. Opmerkelijk, want er zijn nog zeven wedstrijden te spelen.

McCown liet overigens ook al drie rushing touchdowns noteren, waaronder in het eerste kwart tegen de Bills, waarmee hij de score opende. Twee touchdowns in het derde kwart zorgden voor een 23-7 voorsprong, wat in het vierde kwart nog eens uitgebreid werd naar 34-7. In de laatste vijf minuten deden de Bills met twee touchdowns nog wel wat terug, maar verder dan 34-21 kwamen ze niet.