Moira is de nieuwste Overwatch hero, Blizzard world de nieuwste map

Naast een cinematic kreeg Overwatch als klap op de vuurpijl ook nog een nieuwe hero in de vorm van Moira en ook nog een nieuwe map in de vorm van Blizzard world. 

Moira is een support hero die naast healen ook flink wat damage kan doen, vergelijkbaar met Zenyatta. Haar eerste ability is biotic grasp, waarbij ze met haar linkerhand biotic energy gebruikt om haar teamgenoten te healen, maar met haar rechterhand valt ze vijanden aan waarmee ze zich healed met de health van haar vijanden en tevens haar biotic energy aanvult.

Haar tweede ability, biotic orb, is een bolvormig projectiel dat kaatst tegen muren die allies kan healen wanneer de orb door hen heen gaat of damage doet wanneer hij door vijanden gaat. Haar laatste ability is fade in de vorm van een teleport. Moira's ultimate is coalescence, een lange straal die door barriers gaat die zowel vijanden aanvalt als teamgenoten healt.

De nieuwste map, Blizzard World, is een pretpark met allerlei attracties die gebaseerd zijn op de franchises van Blizzard. Blizzard world is een hybrid map, waarbij het aanvallende team zowel een objective moet veroveren als een payload moet vervoeren. Zowel Moira als Blizzard World hebben nog geen releasedatum, maar Blizzard kennende is het soon™.

Bekijk de filmpjes van Moira en Blizzard world hieronder.

Moira is de nieuwste Overwatch hero, Blizzard world de nieuwste map