The Twilight Zone terug op televisie

De legendarische serie The Twilight Zone keert terug op televisie. De Amerikaanse zender CBS werkt aan een remake van de show, die vanaf 1959 vijf seizoenen lang te zien was.

The Twilight Zone was een anthologieserie, een vorm waarbij iedere aflevering een losstaand verhaal vertelt. Er kwamen verschillende genres aan bod, alhoewel fantasy en horror de boventoon voerden. Elke episode werd geïntroduceerd door Rod Serling, die de serie ook bedacht.

Het is al de vierde keer dat The Twilight Zone nieuw leven ingeblazen wordt. De eerste revival stamt uit 1985, in 2002 werd opnieuw een nieuwe versie van de show gelanceerd, deze keer met Forest Whitaker als verteller. In 1983 kwam Twilight Zone: The Movie uit, waarvoor Steven Spielberg, John Landis en George Miller verschillende segmenten regisseerden.

Volgens The Hollywood Reporter is Get Out-regisseur Jordan Peele betrokken bij de nieuwe reboot. Marco Ramirez, die eerder Daredevil en The Defenders schreef, zou werken aan een script. CBS wil beide namen niet bevestigen.

The Twilight Zone terug op televisie
The Twilight Zone terug op televisie (Foto: BuzzE)