Houston Astros trekken stand gelijk in World Series

Houston Astros heeft de tweede wedstrijd in de World Series met 6-7 gewonnen van de Los Angeles Dodgers. De Texanen stonden na zeven innings nog met 3-1 achter, maar in laatste inning kwam de ploeg sterk terug en zou uiteindelijk in de verlenging winnen.

Bij een 3-1 voorsprong kwam Kenley Jansen op de heuvel voor de Dodgers. De op Curaçao geboren pitcher kreeg een run tegen toen Carlos Correa een honkslag sloeg waarop Alex Bregman wist te scoren. In de negende inning kreeg de Oranje-international ook nog een homerun tegen van Marwin González, waardoor een verlenging nodig was.

Josh Fields, die Jansen in de tiende slagbeurt afloste op de heuvel zag José Altuve en Correa allebei een homerun slaan. In de gelijkmakende slagbeurt maakte de Dodgers weer gelijk. In de elfde inning zouden de Astros weer op voorsprong komen. George Springer sloeg een homerun met Cameron Maybin op de honken. Charlie Culberson sloeg in de gelijkmakende slagbeurt nog wel een homerun, maar verder kwamen ze niet terug.

De derde wedstrijd is vrijdagnacht, als de World Series worden voorgezet in Houston.