Eagles winnen voor vijfde keer op rij in NFL na nieuwe zege op Redskins

De Philadelphia Eagles hebben hun vijfde overwinning op rij geboekt in de NFL. Op het eigen Lincoln Financial Field waren de Eagles net als in hun openingswedstrijd van het seizoen te sterk voor de NFC East-concurrenten van de Washington Redskins.

De 24-jarige quarterback Carson Wentz was de grote man voor de Eagles. De Redskins namen een vroege 3-10 voorsprong, maar drie touchdown-passes van Wentz zorgden ervoor dat de achterstand werd omgebogen naar een 24-10 voorsprong voor de Eagles.

De Redskins gaven niet op en kwamen terug tot zeven punten, wat met een touchdown gedicht kon worden, maar het waren de Eagles die de touchdown scoorden en het duel op slot gooiden. Met 63 rushing yards tekende Wentz voor het hoogste aantal uit zijn carrière, naast 268 passing yards en 17 completed passes in 25 pogingen.

Tackle Jason Peters van de Eagles viel uit en liep vermoedelijk een zware knieblessure op, dus het was niet alleen feest voor de thuisploeg. Na zeven wedstrijden hebben de Eagles nog altijd maar één nederlaag te verwerken gehad, de Redskins staan op 3-3.