Herhaling Super Bowl levert zege op voor Patriots

In de NFL stond zondagavond een herhaling van de Super Bowl van vorig seizoen op het programma. In een volgepakt Gillette Stadium namen de New England Patriots het op tegen de Atlanta Falcons en ook dit keer waren de Patriot de sterkste ploeg: 23-7.

In de Super Bowl begonnen de Falcons nog geweldig en kwamen ze op een 3-28 voorsprong. Dat kon natuurlijk niet meer fout, tot het wel fout kon, want de Patriots wonnen uiteindelijk met 34-28. Zondag was het een ander verhaal en de Falcons maakten nagenoeg de hele wedstrijd een kansloze indruk.

Quarterback Tom Brady leidde zijn ploeg met zeventien punten in het tweede kwart al naar een prima voorsprong en die kwam geen moment meer in gevaar. Brandin Cooks en James White ontvingen een korte touchdown-pass van Brady, kicker Stephen Gostkowski trapte drie fieldgoals tussen de palen. 

De matige seizoensstart van de Patriots lijkt wel voorbij. De eerste vier wedstrijden leverden slechts twee zeges op, maar daarna wonnen de regerend kampioenen drie keer op rij, waardoor ze de AFC East aanvoeren - de Buffalo Bills en Miami Dolphins hebben nog wel een wedstrijd minder gespeeld. 

Uitslagen NFL zondag
Buffalo Bills - Tampa Bay Buccaneers 30-27
Chicago Bears - Carolina Panthers 17-3
Cleveland Brown - Tennessee Titans 9-12 OT
Green Bay Packers - New Orleans Saints 17-26
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars 0-27
Los Angeles Rams - Arizona Cardinals 33-0
Miami Dolphins - New York Jets 31-28
Minnesota Vikings - Baltimore Ravens 24-16
San Francisco 49ers - Dallas Cowboys 10-40
Los Angeles Chargers - Denver Broncos 21-0
New York Giants - Seattle Seahawks 7-24
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals 29-14
New England Patriots - Atlanta Falcons 23-7