Fekir knalt Lyon in blessuretijd langs Monaco

AS Monaco heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Ligue 1. De regerend landskampioen ging in Lyon met 3-2 onderuit tegen Olympique Lyon, dat daarmee weer bijna aansluiting weet te vinden bij de Monegasken.

Mariano Diaz bracht Lyon na elf minuten al op voorsprong, maar Rony Lopes sloeg een handvol minuten later terug. Ook die stand bleef niet lang staan, want een mooie aanval stelde Nabil Fekir in staat om de thuisploeg weer op voorsprong te zetten.

Een harde trap van Adama Traoré bracht na een dik half uur spelen al de 2-2 op het bord en daar bleef het lang bij. Diaz schoot twintig minuten voor tijd een vrije trap op de paal, waarna Fekir diep in blessuretijd aan mocht leggen vanaf een meter of 25. Hij knalde de bal in één keer in het Monegaskische doel en bezorgde Lyon zo de drie punten: 3-2.