WWE 2K18 vroeg beschikbaar voor consoles

2K kondigt vandaag aan dat WWE 2K18 nu wereldwijd beschikbaar is voor early access-klanten op PlayStation 4 en Xbox One.

WWE 2K18 biedt de breedste line-up WWE en NXT Superstars in de geschiedenis van de serie, uitgebreide nieuwe opties in Creation Suite en Universe Mode, de keuze om een Company Man of Fan Favorite te zijn in MyCareer Mode, het debuut van de Road To Glory Mode, en heel veel nieuwe gameplayelementen en -verbeteringen, waaronder een volledig nieuwe grafische engine.

"Met WWE 2K18 heeft ons team de verlanglijstjes van onze fans en critici ter harte genomen. Hun passie en waardevolle feedback is voelbaar in de game", aldus Greg Thomas, baas van ontwikkelaar Visual Concepts. "Met trots introduceren we verscheidene nieuwe features en verbeteringen, waaronder een compleet nieuwe grafische engine, onze nieuwe online Road to Glore Mode en een volledig nieuw commentaarsysteem. Bovendien sluiten de brede line-up, unieke MyCAREER-verhaallijnen, gameplayverbeteringen en Creation Mode-updates allemaal aan bij onze missie om de meest authentieke en uitgebreide WWE-gamplayervaring mogelijk aan te bieden."

WWE 2K18 ligt 17 oktober in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie komt ergens deze herfst uit.