Scorende Depay morst punten met Lyon

Olympique Lyon heeft zondagavond niet kunnen winnen op bezoek bij Angers. Een rode kaart voor Marcelo gooide roet in het eten voor Lyon. De ploeg gaf een 1-3 voorsprong uit handen en uiteindelijk genoegen moest nemen met een 3-3 gelijkspel. Memphis Depay speelde negentig minuten mee en was trefzeker.

Lyon begon sterk aan het uitduel en kwam na vijf minuten al op voorsprong via Mariano Diaz. Hij tekende voor de openingstreffer op aangeven van Rafael. Diezelfde Rafael speelde na een half uur spelen een ongelukkige rol bij de gelijkmaker. De Braziliaan passeerde zijn eigen doelman en bracht de stand op gelijke hoogte. Toch was het Lyon dat de kleedkamer na 45 minuten zou opzoeken met de voorsprong. Mouctar Diakaby zorgde voor de 1-2, waarna Depay in de 41ste minuut de 1-3 maakte. Hij schoof van dichtbij binnen na een blunder van doelman Alexandre Letellier.

Ondanks de comfortabele voorsprong ging het na rust mis voor Lyon. Marcelo pakte vijf minuten na de thee een bijzonder opvallende rode kaart. Met een man meer wist Angers langszij te komen door doelpunten van Karl Toko Ekambi en Baptiste Guillaume.