Seizoenspas en DLC voor WWE 2K18 bekendgemaakt

2K kondigt de seizoenspas voor WWE 2K18 aan en laat meteen weten welke DLC-plannen ze hebben. Deze bevat onder andere Enduring Icons Pack met The Hardy Boyz en WWE Hall of Famer Beth Phoenix, NXT Generation Pack met onze eigen Aleister Black en de New Moves Pack met verschillende nieuwe in-game moves.

De Accelerator-DLC zal 4,99 euro kosten. Hiermee krijg je toegang tot alle content die vrijgespeeld moet worden in de basisgame. Normaal zou je die met ingame valuta moeten kopen die je verdient met gevechten. Spelers kunnen ook de algemene rankings en attribuutlevels van alle speelbare personages bepalen.

Enduring Icons Pack gaat 9,99 euro kosten en bevat de speelbare WWE Superstars: The Hardy Boyz en de speelbare WWE Hall of Famers: Beth Phoenix en The Rock ‘n’ Roll Express.

MyPlayer Kick Start kost 4,99 euro. Dan krijg je de mogelijkheid om de ratings en attributen van je eigen personage te verbeteren om beter van start te gaan in de MyCareer-modus. Daarnaast krijg je toegang to alle kleding die in de basisgame zitten die attributen verbeteren in MyCareer.

Voor 3,99 euro heb je het New Moves Pack met nieuwe bewegingen zoals de Tie Breaker van WWE Superstar Tye Dillinger, de Crash Landing van NXT Superstar Kassius Ohno, de Pumphandle Death Valley Driver van NXT Superstar Akam en de Swinging Sleeper Slam van WWE Hall of Famer Diamond Dallas Page.

Voor 9,99 euro heb je het NXT Generation Pack met daarin speelbare WWE- en NXT Superstars: Aleister Black, Drew McIntyre, Elias, Lars Sullivan en Ruby Riot.

Koop je de WWE 2K18 Season Pass voor 29,99 euro krijg je bovenstaande packs. Dat scheelt je dus krap vier euro.

WWE 2K18 komt 17 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ergens in de herfst komt er ook een Switch-versie. De genoemde DLC komt voor alle platformen na release uit, sommige daarvan pas in 2018.

WWE 2K18 DLC