Marseille wint, Saint-Etienne laat punten liggen

In de Franse Ligue 1 stonden zondag drie wedstrijden op het programma. Daarin kwamen drie clubs in actie die meestrijden in de bovenste regionen, die allemaal tegen relatieve laagvliegers speelden.

Saint-Etienne kreeg Stade Rennes op bezoek, dat dankzij Benjamin Bourigeaud kort voor rust op voorsprong kwam. Gabriel Silva maakte er nog voor rust 1-1 van, waarna Wahbi Khazri de bezoekers wederom op voorsprong zette via een penalty. Jonathan Bamba tekende twintig minuten voor tijd vanaf elf meter voor de 2-2 eindstand, Silva kreeg in de slotfase nog rood.

Nuno da Costa zette Strasbourg al na tien minuten op voorsprong tegen het in topvorm verkerende Nantes, dat drie minuten later door Adrien Thomasson langszij kwam. Leo Dubois zette krap tien minuten later de 1-2 eindstand al op het bord. Olympique Marseille zag Florian Thauvin en Lucas Ocampos de goals maken in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Toulouse.

De stand in de Ligue 1 is hier te vinden.