Wolfsburg pakt punt bij Bayern na ontslag Jonker

De tweede wedstrijd na het ontslag van Andries Jonker heeft VfL Wolfsburg gelijk een stuntje opgeleverd. In München ging de ploeg van Martin Schmidt naar huis met een punt: 2-2. Halverwege was er voor Bayern nog niks aan de hand. Robert Lewandowski maakte er na een ruim half uur 1-0 van uit een penalty, kort voor rust zette Arjen Robben zijn club op 2-0.

Ruim tien minuten na rust verkeek Bayern-keeper Sven Ulreich, de vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer, zich op een vrije trap van Maximilian Arnold: hij tikte de bal niet over, maar in het doel, 2-1. Paul Verhaegh gaf tien minuten voor tijd een voorzet die Daniel Didavi in het doel kopte, waarna Bayern ondanks een slotoffensief niet tot de winst kwam.

Yunus Malli in duel met Arturo Vidal. (PRO SHOTS/Witters)