Spirit Bombs maken op Switch met Dragon Ball Xenoverse 2

Vandaag is Dragon Ball Xenoverse 2 uitgekomen op Nintendo Switch. Om dat te vieren heeft uitgever Bandai Namco een nieuwe trailer online gezet.

Deze versie van Dragon Ball Xenoverse 2 heeft ook nieuwe functies die mogelijkheden van de Switch benutten. Tijdens het vechten kun je gebruikmaken van de motion-controllers. Je kunt bijvoorbeeld een Kamehameha of Spirit Bomb maken met de bijbehorende beweging. Hopelijk ga je sneller dan Goku in die afleveringen. Het spel ondersteunt nu tot zes spelers in lokale multiplayermodus om bijvoorbeeld samen de Great Ape te verslaan, als iedereen zijn eigen Switch meeneemt. Heb je maar een Switch, dan kun je een van de Joy-Cons aan iemand geven om tegen elkaar te vechten. Een andere aardigheid is dat de verhaalmodus van Dragon Ball Xenoverse 1 gratis te downloaden is voor Nintendo Switch.

Bandai Namco heeft meteen voor alle platformen nieuwe DLC en gratis content aangekondigd voor de herfst. Zamasu komt er als nieuwe meester bij, terwijl Dabra en Majin Buu speelbare personages zijn. Deze content hoort niet bij de huidige seizoenspas, maar de uitgever zal pas later meer details geven over prijzen en meer content.

Dragon Ball Xenoverse 2 is uit op Nintendo Switch, PlayStation 4, XBox One en pc.