Promovendus Levante blijft sterk in La Liga

Promovendus Levante doet het nog altijd uitstekend in La Liga. Donderdagavond won de ploeg in het eigen Estadio Ciudad de Valencia van Real Sociedad, waardoor de club na vijf wedstrijden met negen punten op de vijfde plek staat. Sociedad begon het seizoen met drie zeges, maar verloor daarna twee keer op rij en staat eveneens op negen punten.

Kort voor rust opende Chema namens Levante de score, waarna José Luis Morales een kwartier voor tijd vanaf elf meter de score verdubbelde. Aankoop Enis Bardhi zette in de 89e minuut de 3-0 eindstand op het scorebord.

In Vigo zette Maximiliano Gomez Celta de Vigo na 25 minuten op voorsprong tegen Getafe, maar Ángel trok de stand vijf minuten voor het einde gelijk en hielp de bezoekers zo aan een punt. Villarreal en Espanyol kwamen niet tot scoren.