LB: Marilyn Manson en Justin Bieber hadden geen fittie

Lekker belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Justin Bieber en Marilyn Manson hebben nooit ruzie gehad. Dat zei Marilyn tegen shockjock Howard Stern. Vorige week kwam het bericht dat Marilyn Bieber "een strontjoch" had genoemd. Maar de soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend.

Nadat het bericht de wereld was rondgegaan, kwam er een sms-conversatie tussen de twee artiesten op gang. Bieber dacht dat hij en Marilyn de beste vrienden waren en bood daarom zijn excuses aan voor het geval hij zich niet correct had gedragen tegen de rocker.

Op zijn beurt liet Marilyn weten dat hij helemaal niet vond dat Bieber een strontjoch was. "Je was gewoon jezelf", liet hij de Canadees weten. Tegen Stern zei Marilyn nog dat het best zo kon zijn dat Bieber toch een strontjoch was.

T-shirts

Ook de heibel over de T-shirts van Bieber is bijgelegd. De Canadees had het ontwerp van de shirts 'geleend' van Marilyn Manson. Die was daar ontstemd over en eiste de hele opbrengst op van de verkochte shirts. Die heeft hij ook gekregen en Bieber heeft ook nog eens zijn excuses aangeboden.

Intussen sms'en de twee regelmatig met elkaar, bleek uit het gesprek met Howard Stern. Marilyn beloofde Bieber niks onaardigs over hem te zeggen bij Stern en als het aan de rocker ligt, gaan ze samen wat leuks doen. "Laat ze maar kletsen", liet hij Bieber weten. "Laten we iets gaan doen en dat tot een geweldig succes maken. En je hoeft je ook niet te verontschuldigen."

Marilyn Manson en Justin Bieber weer vrienden
Marilyn Manson en Justin Bieber weer vrienden (Foto: BuzzE)