16-jarige schittert bij Genoa, maar Lazio wint

Lazio heeft zondagavond in de Serie A een moeizame zege geboekt. Op bezoek bij Genoa zegevierde de ploeg met Stefan de Vrij in de basis, waardoor de Romeinen na vier wedstrijden op tien punten staan.

Binnen een kwartier stond Lazio al op voorsprong door een treffer van Bastos, waarmee de ruststand al bereikt was. De Vrij hielp Genoa in de tweede helft in de wedstrijd: de Nederlander wilde een bal uitverdedigen, maar schoot tegen een ploeggenoot. Pietro Pellegri profiteerde optimaal en de pas 16-jarige Italiaan zette Genoa op gelijke hoogte.

Een klein kwartier later wist Jordan Lukaku spits Ciro Immobile in stelling te brengen en Lazio kwam weer op voorsprong. Dat duurde niet lang: drie minuten later was het wederom de jonge Pellegri die zijn club op gelijke hoogte bracht. Tien minuten voor tijd werd het dan toch beslist en weer was het Immobile: 2-3.